Vi firar prinsessbröllopet i magasinsform

TT Spektra bröllopstidning omslagsskissDet händer inte så ofta att hela Sverige stannar upp, men den 19 juni nästa år lär det ske.

Inför det stora prinsessbröllopet har Spektra nu lanserat en – för oss – unik satsning, en centralt producerad och tryckt bilaga i magasinsformat.

Tidigare i veckan gick erbjudande ut till våra kunder och glädjande nog har det varit snabb respons och stort intresse. Det betyder att vi redan nu kan ta nästa steg i arbetet, vilket behövs för en så här krävande produktion. Här är upplägget i korthet:

+ Alla medverkande tidningar får egna editioner med utrymme för lokala annonser och lokalt producerat redaktionellt material.

+ Allt innehåll formges och redigeras av TT Spektra. Alla editioner trycks centralt, magasinen levereras till respektive tidnings lastkaj.

+ Spektra producerar det rikstäckande innehåll som är tidningens bas.

+ Enligt nuvarande planer är bröllopsmagasinet på 52 sidor och ha måtten 217 X 280 mm. Papperskvalitén är ännu inte helt fastställd.

Närmast drar vi igång formarbetet tillsammans med Oktavilla. Innehållet planeras av en för ändamålet tillsatt grupp. Samtidigt siktar vi på att komma igång snabbt med försäljningen av riksannonser.

Vi kommer givetvis också ta in de medverkande tidningarnas önskemål och synpunkter, bland annat under en kundträff som arrangeras längre fram i höst.

Självklart kommer vi också att fortsätta informera om detta spännande arbete här på bloggen.

Vi ber er observera att bifogad bild inte är ett dummyutkast utan mer ska ses som en illustration till denna bloggpost.

Dela:
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Bloggy
 • Maila artikeln!
 • LinkedIn
 • Ping.fm
 • Pusha

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer till “Vi firar prinsessbröllopet i magasinsform”

 1. [...] Nu planerar vi ett bröllopsmagasin Hämtat från Spektrabloggen. Kronprinsessan Victorias bröllop ska förstås firas med en bilaga utöver det vanliga. [...]

 2. [...] En lång men förhoppningsvis grymt kul resa har inletts på allvar. Produktionen av vårt kommande bröllopsmagasin. [...]

 3. [...] på moderbolaget TT Spektra har en fantastiskt spännande produkt på gång under våren, bröllopsmagasinet Victoria & Daniel. Det handlar om ett 52-sidigt magasin som produceras och trycks centralt och distribueras med [...]

 4. [...] Tja, som projektledare för vårt bröllopsmagasin kan jag bara säga att vi hade våra dummysidor klara i höstas. I november presenterade vi dom för våra kunder på en konferens. Redan i september postades dummyomslaget på Spektrabloggen. [...]

Lämna en kommentar