RSS utan RSS-flöde

Vi fortsätter att låna lite inlägg från Uppdragsmedia, vår kollega inom TT-gruppen. Deras senaste inlägg handlar om RSS-flöden:

”RSS UTAN RSS-FLÖDE

RSS-flöden är något vi kommer återkomma till lite titt som tätt här på bloggen. Alldeles för få har insett möjligheterna att sluta surfa runt efter nyheter och i stället plocka hem det senaste per automatik. Att du dessutom kan skräddarsy, kategorisera och dela dina bevakningsområden gör ju inte saken sämre.

Google Readers gratistjänst för prenumeration av RSS-flöden, Google Reader, uppdaterades häromdagen med en ny funktion – det är nu möjligt att följa sajter som faktiskt saknar ett RSS-flöde. En förutsättning än så länge är dock att du har engelska inställt som språk i din Reader. Gissningsvis kommer funktionen snart även till ‘svenska versionen’.”

Här kan du läsa hela inlägget på Uppdragsmedia.

Läs mer om nya funktionen på Google Readers utvecklingsblogg.

Dela:
  • Skriv ut artikeln!
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Bloggy
  • Maila artikeln!
  • LinkedIn
  • Ping.fm
  • Pusha

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar